Piha­rakentaminen

Onko sinulla idea, miltä pihasi tulisi näyttää, mutta toteuttaja puuttuu? Ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä unelmiesi piha.

Ota yhteyttä »

Turku, Kaarina ja Raisio

Piha­rakentaminen ja viher­rakentaminen

Piharakentaminen ja viherrakentaminen tarjoaa Turun alueen asukkaille mahdollisuuden toteuttaa pihamaalle muutoksia, joilla kiinteistön arvoa saadaan nostettua ja viihtyvyyttä lisättyä.

Sinulla voi olla valmis suunnitelma tai vain ajatus siitä millaisen pihan haluat. Voimme tarjota apua suunnitelmanne jalostuksessa, kohti unelmienne pihaa.

Tarjoamme palveluita Turussa ja lähikunnissa. Asiakkaitamme ovat niin omakotitalossa asuvat yksityiset kuluttajat, erilaiset yritykset ja taloyhtiöt sekä kaupungit ja kunnat.

Pyydä tarjous »
Piharakentaminen ja viherrakentaminen

Palveluihimme kuuluu mm.

  • piha- ja viheraluerakentaminen
  • pihalaatoitukset ja kiveykset
  • sadevesijärjestelmät, salaojat
  • muurit ja pengerrykset
  • kasvien istutukset
  • puun kaadot
  • pihasuunnittelu
  • nurmikot perustuksineen
Ota yhteyttä »

Piharemontti suunnittelusta toteutukseen

Sinulla ei tarvitse olla valmista suunnitelmaa. Tulemme mielellämme mukaan projektiin jo suunnitteluvaiheessa. Saat käyttöösi ammattilaisten avun ja vuosien kokemuksen viherrakentamisesta.

Suunnitelman jälkeen siirrytään toteutukseen. Kokonaisvaltaisessa kiinteistön piharemontissa autamme sinua maansiirron lisäksi uusien nurmialueiden ja istutusten asennuksessa, puiden kaadoissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa.

Asennamme pihakivetykset ja rakennamme tarvittaessa muurit ja pengerrykset. Salaojituksella ja sadevesijärjestelmillä turvataan kiinteistön rakenteita, kun sadevesi ohjataan oikeaan paikkaan ettei se pääse aiheuttamaan vaaratilanteita, kuten rikkomaan rakenteita.

Soita ja pyydä meidät kohteeseen ilmaiselle kartoituskäynnille. Saat meiltä tarjouksen, josta selviää urakan aikataulu ja hinta.

Ota yhteyttä »

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous